2008. október 22.

"Ééééélek mééééég" (Black-Out)

Na újra itt.... Mára már szerencsére vége a sulinak, csak 2 órám volt reggel - Health Care. Ne kérdezzétek miért tanulok ilyet, meg hogy otthon ezt mibe fogják beszámítani....nem tudom.

Történt 1-2 dolog az elmúlt 10 napban, próbálom sorba szedni őket...
Hétfőn (okt 13-án) elég hosszú napunk volt. 7 német diák csatlakozott hozzánk, azaz inkább mi hozzájuk, és letudtunk 2 előadást (nekünk későbbre volt ütemezve, de a tanárok gondolták, hogy 2 legyet 1 csapással). Nem mondhatnám, hogy sokat jegyeztem meg belőlük (Youth work és valami sérült emberek tanítása v mi :) ).

Kedden este angol óra keretein belül "szocializálódtunk" a németekkel - ivászat tanárokkal címszó alatt. Elég jófejek voltak,mondjuk néha nem nagyon értettük őket az akcentus miatt :).
Szerdán 10-kor indultunk Brüsszelbe az Európa Parlamentbe. Fél 1-től kb 2-ig egy "bácsi" tartott előadást az EUról, ami elég érdekes volt.
Aztán kicsit körülnéztünk, meghallgattunk mégegy előadást, és találkozhattunk a parlament egyik tagjával. Este 7-re értünk haza.



1 rész of the magyarok


csoportos


Csütörtökön volt a road-os csajaim szülinapja - DÓGI & LILL! Úgyhogy utólag itt is drakula, h már legálisan barátkozhattok :).



Pénteken Mamámnak volt szülinapja :). Őt is Isten éltesse még legalább ugyanennyi ideig :).

Szógi és Nanna



Pénteken volt Belgiumban a Youth Work / Movement napja, így szerveztek nekünk egy kis programot a suliból. Este fél 7-kor találkoztunk egy szökőkútnál, és 2 csoportra oszlottunk. Mi 4-en voltunk: Pierre-Yves, Mindaugas, Szilvi és én. Mi voltunk a kék csoport, kaptunk pólót is. Első feladatként meg kellett keresnünk a "Fiatalság szobrát" vagy mit, de az volt a poén, hogy ők se tudták pontosan hogy merre található:). Aztán egy bizonyos útszakaszon elbújt a piros csapat, és meg kellett őket találnunk, persze nem találtuk meg őket... Aztán mi jöttünk. Bementünk a rendőrségre, és megkértüng egy hölgyet, hogy engedje meg, hogy oda rejtőzzünk el. És mondtuk, hogyha kérdezik a többiek, hogy látott e minket, mondja azt h nem. Hazudott miattunk, mert bementek megkérdezni :). Még jó, hogy lehet bízni a rendőrökbe nem? :). Aztán még 1x ők és 1x mi bújtunk el. Majd elmentünk egy parkba, játszottunk "stupid", gyerekes játékokat, de jó volt nagyon :). Végül 4-en a "vezetőinkkel" elmentünk kocsmázni...hmmm...bocsánat "szocializálódni" egy kicsit.


Ők :)




velük



Hétfőn (Okt 20.) került sor a Global Issues keretein belül a Hungary prezentációra. Az előkészületekről csak annyit szeretnék mondani, hogy voltak olyanok, akik semmit nem csináltak, és olyanok is, akik éjjel-nappal ezen dolgoztak...
Végülis nem lett olyan rossz.
3 fiú csinált a találmányokról videót, szépen beágyaztuk a prezibe, erre nem akart elindulni...:(. Nagyon örültünk neki, de a végén sikerült megmahinálni a gépet, és minden a helyére került.


Minden kezdet nehéz...






lokálpatriótaként :)

(jobb oldali képen hugom és édesapám rimóci viseletben :)

Nincsenek megjegyzések: